Полицията на крак: Бизнесмен системно заключвал семейството си в дома им, побоят бил ежедневие

Протест, Полиция

Домашно насилие разкриха от Районната прокуратура в Пловдив, пише novini.bg.

На пръв поглед нормално семейство. Бизнесмен със съпруга и две деца – момче и момиче. Жената и децата обаче имали инсталирани подслушвател и устройства. Многократно били заключвани в дома си, без тяхно съгласие, вследствие на болезнена ревност. Скандалите и побоят били ежедневие.

В 23 часа снощи на тел. 112 е подаден сигнал за побой. „Връща се мъжът и заварва съпругата си да говори по телефон, който не е виждал, и на който няма поставен подслушвател. Взима тенис ракета и започва да я бие. Вследствие на това тя има множество хематоми – счукани ребра, счукан далак и т.н. Състоянието на жената в момента е тежко“, каза заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

По думите му, след този побой, в един момент съпругата успява да избяга от апартамента. Отива при нейни приятелки и те я закарват в болницата. „Оказа се, че лекарят я познава. През 2018-а е била при него, заявила че е паднала по стълбите. За щастие, децата не са станали свидетели. Момичето било на тренировка, момчето също не е било вкъщи“, посочи Илиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ