Кошмар в училище. Две ученички пропищяха от учител, извършил с тях неприлични действия

Училище 1

Сигнал за блудство срещу учител са подали две момичета от Мадан, родени през 2004 г., предава Марица.

Сигналът на непълнолетните ученички е, че преди около месец учител е извършил с тях блудство, действия с цел удовлетворяване на половите си желания.

„Проверката е възложена на инспектор от Детска педагогическа стая. С всички, които могат да дадат яснота за изясняване на фактите, ще бъде проведена беседа и ще им бъдат снети писмени обяснения. Ако има достатъчно данни за престъпление, ще образуваме досъдебно производство“, каза окръжният прокурор Недко Симов.

От държавното обвинение заявиха, че предвид факта, че става въпрос за деликатна тема и непълнолетни, повече информация до изясняване на случая няма да бъде оповестена. Запознати коментират, че сигналът на момичетата подлежи на съмнение, тъй като не е подаден веднага след случилото се, а доста време след това. Проверката е започнала в Районна прокуратура на 7-ми декември. Тя е за допълване на данните и е в едномесечен срок.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ