Иванчева изрева от затвора: В една килия съм с жена, осъдена за няколко убийства. Дано оцелея

Десислава Иванчева

на фейсбук профила на бившия кмет на Младост Десислава Иванчева, която излежава присъда за подкуп в Старозагорския затвор, се появи разказ от нейно име.

В него тя съобщава, че е преместена в отделение под строг режим и че е в килия жена, осъдена за убийства и друга, която е насилвала малко бебе.

Според Иванчева целта е да бъде тормозена и съсипвана бавно от гешефтурата“

‘Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ“, пише Иванчева, предава offnews.bg.

Ето и текста на целия й разказ от затвора:

„Аз съм при строг режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, защото годините, на които аз съм осъдена предполагали първоначален строг режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година строг режим в ареста, но има дупка в закона, която не разглежда това обстоятелство. И адът започва от начало.

При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз защо съм там, като и на мравката път правя, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, поне убийство не можаха да ми припишат, но съм сред такива затворнички. В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ