,,Възраждане“ бият отбой: Г-н Денков е компрометиран! Помните ли тестването за К-19 на децата?!

цончо ганев

„Няма как да водим разговори с „Продължаваме промяната“ при положение, че основния им приоритет е влизане в Еврозоната и ускореното въвеждане на еврото в България. Друга причина е плана за устойчивост, в който е регламентирано, че България трябва да закрие тецовете си до 40%, а след 13 години да бъде ликвидирано производството на електроенергия. Трето, ядрената енергетика, вкарването на България във войната в Украйна и изпращането на оръжия“, това каза депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев в ефира на NOVA NEWS.

Ганев заяви, че „господин Денков е меко казано компрометиран“ и припомни тестването за COVID-19 на децата в училище.

Той коментира и казуса с дарителската кампания, организирана от Манол Пейков за изпращане на генератори за ток за Украйна.

На въпроса дали от „Възраждане“ биха отделили средства от субсидията на партията за закупуване на генератори за ток за българската общност в Украйна, той каза, че преди няколко месеца са доставили 30 тона хуманитарна помощ. Ганев коментира, че биха организирали кампания за генератори за българите в Украйна, ако се разреши доставката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ