ГОРЕЩО! Министър от кабинета „Габровски“ издаде куп пикантерии за професора и Борисов

payimage-563144 (1)

„Ние сме отбор за дълъг мач“, това заяви Мартин Захариев, който бе предложен за министър на туризма от професор Николай Габровски.

„Кандидатът за премиер лично ми звънна, покани ме на среща с ясно предложение, аз се отзовах“, обясни Захариев и допълни: „От Националния борд по туризъм имаме много ясна концепция и се включих в подготовката на програмата на ГЕРБ в областта на туризма. Ако тя се реализира, ще излезем от будната кома, след COVID той е в будна кома“.

Новината, че Захариев ще стане министър на туризма в кабинета „Габровски“, се появи малко преди професорът да занесе списъка на „Дондуков“ 2.

На въпрос какво е влиянието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в процеса по първия мандат, Захариев отговори: „Не съм му виждал очите, не знам дали участва в този процес. Габровски ни каза: „Не ходя да правя лицеви опори в Банкя“. Това искрено ни разсмя.

Готино, нали? С Габровски познанството ми е от една седмица, с блестящи впечатления съм от него“.

Запитан кога за последно е играл тенис с Борисов, Захариев отговори, че е било преди няколко години.

„Винаги бие Бойко, много е добър на тенис, страшен“, уточни той в сутрешния блок на bTV.

Според него останалите страни инвестират в туризма колосални суми и в един момент България ще се окаже в пълна изолация.

„Гърция е отпуснала 120 млн. евро, Румъния – 400 млн. евро, Словения – 160 млн. евро, ние къде отиваме“, попита Захариев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ