Приятелки на пребитата с тенис ракета жена проговориха: Не се връщай повече при този убиец!

97889979_10217057150325161_8318081802321264640_n

Тази вечер празнувам с плачещо сърце – тя не дойде…, но моето момиче, онова СИЛНОТО е тук. Това написа една от приятелките на пребитата с тенис ракета от съпруга си Димитрия Касабова. Макар и в болница, пострадалата е успяла да изпрати разкошен букет с цветя на приятелката си с надпис: „От Дима, с обич!“

„Да оздравява бързо и никога на каквато и да е цена или захаросани обещания да не се връща при този убиец! Нека да е силна и да покаже като го осъди на други жени -жертви на домашно насилие, че има закони и този може да лежи 15 години“, пише гневно друга приятелка.

Както стана ясно преди дни, докато Районният съд в Пловдив гледаше мярката за неотклонение на бизнесмена Симо Касабов, той е малтретирал жена си в продължение на повече от 20 години. Посягал й още преди да сключат граждански брак, предава Флагман.

Явно отношенията между двамата са били доста сложни, на приливи и отливи. Двамата са публикували доста снимки, на които позират прегърнати, сакаш живеят в пълна идилия. През далечната вече 2016 г. те изглеждат щастливи на почивка в Мексико, през 2020 г – в Дубай, а през май тази година – в Чикаго.

Според лекаря, прегледал пребитата Димитрия в УМБАЛ „Св. Георги“, жената е идвала при него с травми по главата и през 2018 година, но тогава обяснила, че е паднала по стълбите.

След направените операции състояниета на съпругата се подобрява.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ