Невиждан екшън между шофьори: Един извади нож на колега, размаха го и стана страшно

Протест, Полиция

Истински трилър се разигра между шофьори в пловдивския квартал „Смирненски“ след запушване на пътя. Единият бил седнал зад волана на „Пътна помощ“, като бил натоварил скутер. Придружавали го леля му и негов познат. На кръстовището на улиците „Чернишевски“ и „Владивосток“ обаче не успял да премине, защото на пътя бил спрял ,,Мерцедес“ и пречил на движението, предава Марица.

Заради тази ситуация възникнал остър конфликт между шофьорите. Собственикът на мерцедеса слязъл от колата и извадил нож. Започнал да ръкомаха заплашително с него и псувал. Отправял и закани, че ще го заколи и че ще му избие зъбите. Шофьорите си разменяли псувни и обиди. За щастие не се стигнало до ескалация на напрежението и няма пострадали. Въоръженият офейкал, а седналият зад волана на „Пътна помощ“ сигнализирал в полицията. Оттам случката стигнала до прокуратурата, но последвал отказ да се образува наказателно производство.

В крайна сметка нервакът с ножа получил глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ