Делян Добрев извади кирливите ризи на ПП: Чрез Джемкорп щяха да се перат пари на руски олигарси

11

Ако питате дали ще подкрепим ПП, не знам как ще се случи това, защото те са партия, която говори едно, а върши точно обратното. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ПП гласуват така, че да не разгледаме темата за „Джемкорп“, където се перат пари на руски олигарси. Те щяха да перат пари у нас. Този меморандум уж е неангажиращ, а има арбитражна клауза. Добре, че ги спряхме“, допълни той по темата свързана с „Джемкорп“.

Той подчерта, че днес в НС отново се е оформила коалиция „Лукойл“, в която влизат БСП, „Продължаваме промяната“ и „Възраждане“.

„Три часа и половина тези три партии дебатираха по несъществени промени в търговския закон. От началото на 48-ото събрание ние всеки ден работим до 19:00, 20:00 ч., а днес изведнъж се разпуснахме още в 14;00 ч. Защото тази коалиция не иска да се изземат свръхпечалбите на Лукойл“, коментира още Делян Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ