Софи Маринова и Гринго си направиха нещо интимно за цял живот! (СНИМКА)

Софи-Маринова-и-Гринго

Софи Маринова и гаджето й Гринго за пореден път се обясниха в любов един към друг. Двойката си изписа имената с мастило на най-съкровените места по тялото, така че винаги да помнят другия.

Влюбените решили да си направят татусите едновременно, но са в различен стил.Докато тази на Софи е с целувка върху името на Гринго, то неговата е с диаграма пулс, а ф-то в името на Софи е оформено като сърце.

Новите ни придобивки”, похвалиха се двамата в социалните мрежи, показвайки снимки на татуировките си.

Маринова нарочно е снимала гравюрите отблизо, за да не се вижда къде точно са правени татусите. Предполага се обаче, че са на особено деликатни места от телата им, пише „България днес”.

Влюбените Софка и Гринго са направо неразделни и не могат един без друг. Една от причините е продължителната раздяла, която преживяха.

Миналата година бившият охранител бе заловен и обвинен в рекет и изнудване на айтоски бизнесмен, от когото искал 50 бона. Причината за това било желанието му да измъкне любимата си Софи от дългове, в които била изпаднала.

Затова след излизането му от затвора певицата прави всичко, за да се чувства добре любимият й. Съвсем наскоро тя дори си открадна няколко дни от работния график, за да го заведе и на море.

Денем двойката разпускаше под шатрите на плажа, а вечер обикаляха баровете и пиеха коктейли.

Малко преди ваканцията Софи се бръкна със солидна сума за нов джип на Гринго. Оказа се обаче, че колата е категория „С” и се наложи той да я върна, като на нейно място си взе друго тузарско возило.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ