ВЗРИВ! Зрители аплодират Юлиан Вергов след скандала с Диана, жена му плътно до него

юлиан вергов

Първа изява на живо пред многобройна публика за Юлиан Вергов, който от седмици е сочен като бияч на актрисата Диана Димитрова. Знаем, че последната вдигна шум до небесата за това как преди пет години си лягала с Вергов, а връзката им приключила с ритници от негова страна, пише kliuki.bg.

Е, Вергов излезе пред публиката в най-голямата зала на НДК – 1, с „Поетите“, като не знаеше какво да очаква. Още в първите минути обаче нещата станаха кристално ясни, защото хората едва ли не го посрещнаха на крака. Бурни овации, одобрителни възгласи и аплодисменти.

За изненада на мнозина и още по-голям шок за Диана Димитрова, в залата бе и жената на Юлиан – Ирина Ялъмова, от която е и дъщеря му Алена. Ирина и Вергов имаха доста периоди на разделяне и събирания, като към днешна дата са отново заедно.

„Тя е била и ще бъде голямата любов на Юли. Да, двамата са с чепати характери и често имат търкания, но са един за друг, просто се обичат“, коментират близки до актьора. А за Диана Димитрова отбелязват, че всичките й напъни да очерни колегата, са били напразни.

„Виждате какво прави публиката, тя го обожава. И на главата си да застане Димитрова, пак няма да постигне целта си и да срине имиджа на Юлиан в България“, убедени са очевидци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ