Ани Цолова предприе огромна промяна в живота си! Водещата напуска България, емигрира в…

Ани Цолова

Ани Цолова предприела коренна промяна в живота си. Свалената от екран тв водеща искала да напусне пределите на България, като погледът й  бил насочен към Америка.

Идеята и смелостта да емигрира дошла, когато преди месец нейната близка приятелка Дарина Сарелска, с която си тръгнаха от Нова ТВ принудително по едно и също време, се преместила в Щатите, писа „Ретро“.

Дружката на Цолова заминала заедно с мъжа си и децата си, а за това й решение съобщи другата им обща приятелка – Миролюба Бенатова.

Дарина отлетя през океана. Наложи й се да преподава журналистика в САЩ, след като в България качествата й на новинарски продуцент се оказаха недостатък. Сигурна съм, че колкото и да е трудно за вярване сега, злото ще е за добро. А за сведение на душманите, да знаят, че всичко се връща“, написа  Мира в профила си във Фейсбук.

Коментарите от нейни познати под статуса й издадоха, че Ани Цолова е следващата, която ще стегне куфарите за Щатите. Ексводещата посещавала интензивно курсове по английски език, въпреки че го познайвала. Трябвало спешно да надгради нивото си, за да получи по-безпроблемно виза от посолството. Най-вероятно тя няма да тръгне сама, а с мъжа си и техния син.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ