Актрисата Диана Димитрова изтрещя. Скандален пост разтресе мрежата, валят коментари

Диана Димитрова

Актрисата от хитовия сериал „Откраднат живот“ Диана Димитрова, около която скандалите не стихват, очевидно не издържа на напрежението. Написа провокативен пост в профила си във Фейсбук, в който хем хапе, хем заплашва.

Озаглавила го е – Време е, скандално признание.

„Преспах с цялото училище, класната ми и портиерите на СУ „Никола Йонков Вапцаров“ – гр. Силистра за да стана отличник на випуска в паралелка “ Изобразително изкуство“, пише актрисата.

„За да ме приемат първа по успех в НХА (Национална художествена академия) преспах с цяла София (без Перник) За да ме приемат първа по успех в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ (Националната академия за театрално и филмово изкуство) преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти за да е сигурно! Играя на сигурно.

За преспиване с мен можете да си запишете час. Графикът ми е пълен за четири години и три месеца, но не се отказвайте“, пише с ирония актрисата, която нашумя покрай любовните си трепети. Тя стана лице на кампания в помощ на жените, жертви на побой

„Хубаво е, че имам чувство за хумор (имам рд на първи април) и адвоката ми има. Да видим дали Съдът ще има. Време е за рисуване“, завършва заплашително постът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ