Брутално зверство! Смляха до неузнаваемост 62-годишен във вилна зона край Пловдив (СНИМКА)

полиция

62-годишен мъж е бил пребит късно вечерта на 25 декември във вилната зона на пловдивското село Гълъбово. Пострадалият Румен Дерменджиев е с избити предни зъби и травми по лицето и цялото тяло, предава 24 часа. Според него той е бил нападнат от съседа си Трифон и друг по-млад от него мъж с вид на културист на име Боби. От прокуратурата потвърдиха, че в Първо районно е получен сигнал за случая и е образувано досъдебно производство, но на този етап не могат да съобщят подробности.

Според съпругата на бития мъж Марчела Вягова разправията започнала няколко дни преди нападението заради циментирано пространство пред дома им, на което те спирали колата си. Николов поискал да премахнат цимента, защото му пречел да взима завоя. Жената го попитала как площадката не пречи на големите камиони да минават, той се ядосал и я заплашил, че нещо лошо ще им се случи в събота и неделя. На 25-и вечерта семейството имало гости – приятели, които живеят в Германия, и възрастната майка на домакина. Към 11,30 мъжете излезли да пушат на двора и видели Трифон и Боби да се приближават към паркираните пред къщата автомобили. Гостът ги попитал какво правят и получил удар, Румен се намесил да го защити и започнал бой. „Удряха ме и ме ритаха в главата и ми казаха: Сега ще те убием и никой нищо няма да каже, защото ти си пиян и може сам да си паднал. Първите два жестоки удара ми нанесе Трифон, след това започна младото момче“, разказа пред „24 часа“ Румен. Съпругата му се обадила на телефон 112 и мъжът бил транспортиран с линейка до болница в Пловдив, където му била оказана първа помощ. „Главата му приличаше на кървава топка“, обясни Марчела. Мъжът й отказал да бъде хоспитализиран, за да не се притеснява майка му.

Според Румен и Марчела Трифон работи в Пожарната и затова не вярват да има последствия. От полицията в Пловдив коментираха че има сбиване с участието на техен служител, но случилото се все още не е изяснено.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ