Голяма драма сполетя Малина, загуби най-близкия си човек

малина

оляма драма сполетя поп фолк звездата Малина малко след Коледа. Изпълнителката загуби най-близкия си човек – скъпата си майка, с която имаше много силна връзка, предава show.blitz.bg

Във вчерашния ден изпълнителката е трябвало да има участие в Благоевград, което както става ясно от съобщение на заведението, е отменила поради лични причини. „Изказваме най-искрени съболезнования за загубата на майката на певицата“, се казва още в него.

Близки до ветеранката в поп фолка споделят, че през последните няколко месеца нейната майка е имала проблеми със здравето, което лекарите са се опитвали да стабилизират до последно.

Майката на Малина миналата година стана хит в мрежата и бързо спечели симпатиите на интернет потребителите, след като демонстрира певческия си талант по време на тържество по случай 78-ия си рожден ден. Тогава тя решава да запее спонтанно пред известния фолклорен изпълнител Иван Дяков, който я аплодира бурно за таланта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ