Върхът на егоизма! Катето Евро изригна след годежа на сина си: Аз съм жива, бе, как ще се жениш?!

Александър Кадиев, Катето Евро

Катето Евро играе много важна роля в живота на сина си Александър Кадиев и това е ясно за всички. Затова актрисата е останала шокирана, че Сашо предложи брак на Ивелина Чоева, без да е уведомил предварително майка си.

Звездата от „Оркестър без име“ написа в социалната мрежа следното: Саше, бива ли да се жениш при жива майка.

Катето Евро се опитва да се прави, че се шегува, но истината е, че тя не може да приеме новата връзка на сина си от самото й начало. Причината е, че обожава предишната му жена, която е майка и на внучката й.

Актрисата не крие, че е много близка и до днес с Таня Тончева и затова й е мъчно, че Сашо я заряза заради друга. Дори се говори, че майка му все още се надявала, че един ден синът й ще се събере с майката на дъщеря си.

На всичкото отгоре актьорът избра момент, в който майка му не е до него, за да се сгоди. Той го направи на Бъдни вечер в компанията не само на любимата си, но и на нейните родители.

Според слуховете Катето изревнувала жестоко, след като узнала, че се е сгодил без нея, а и със сватята й до него.

Актрисата по принцип не искала синът й да се жени, особено пък за толкова млада жена, защото се страхувала, че по този начин синът й вече няма да й обръща внимание най-много на нея. Егоизмът на Евро стига дотам, че предпочита Сашко да е сам, за да се грижи за нея на старини.

Водещият на „Преди обед“ обаче също е възпитан като съвършен егоист. Затова майка му към днешна дата съжалявала, че не е родила още едно дете, за да има по-голям шанс някой да я гледа след 10-15 години.

Източник: Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ