Изненадите в БНТ не спират! След Ели Гигова друга топ красавица превзема ефира! Вижте коя е тя /СНИМКА/

bnt

След излезе информацията, че Ели Гигова се завръща на екран, този път в ролята си на водеща на „Денят започва“ по БНТ, сега става ясно, че и друга красавица влиза в екипа на обществената телевизия – носителката на титлата „Мис България“ за 2006 г. Славена Вътова.

През последните години Вътова се бе отдала на семейството си. Тя е майка на две дъщери – Ема вече е на 3 години, а Ана скоро ще навърши годинка.  В ефира на БНТ тя ще води телевизионно състезание на спортна тематика, а в премиерните епизоди в него ще се появят известни български спортисти.

„Стани богат“ с водещ Михаил Билалов ще стартира отново на 10 септември. В края на септември на екран се завръща новият сезон на предаването „Най-хубавите години от нашия живот“. То вървеше през 2014 г. и припомняше за забележими събития и личности от изминалите десетилетия с богатия архив на БНТ, уточнява dir.bg.

От септември БНТ 1 ще излъчва и популярното шоу на Греъм Нортън в съботния следобед. Гости в неговото предаване са филмови и музикални звезди като Хю Джакман, Гари Олдман, Райън Гослинг, Рийз Уидърспуун, Кейт Уинслет, Хю Грант, Уил Смит, Кенет Брана, сър Елтън Джон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ