МАСОВ БОЙ! Кървав екшън с камъни и вили между мъже, униформените се видели в чудо

полиция

Кръв, бой с камъни и вили вдигна във въздуха пловдивско село в навечерието на новата 2023 г. Грозните сцени се разиграли в Христо Даново. Съседи се скарали жестоко на улицата. Напрежението ескалирало за секунди. Двама крещяли и викали, отправяли на висок тон псувни един към друг, също обидни и неприлични реплики. В този момент пристигнали двамата братя на единия и се включили в разразилата се война. Започнали заедно с него да хвърлят камъни. След малко пък се появил бащата на другия, който държал вила в ръце и започнал да гони опонентите на сина си, псувайки ги на висок тон, предава Марица.

Войната преминала във втора фаза. И петимата се замеряли с големи камъни около 15 минути. Тогава очевидци на екшъна подали сигнал в полицията. На място пристигнали униформени. Всички били задържани и отведени в близкото районно управление на МВР. Някои от участниците в конфликта били леко ранени от обстрелването с камъни. Било преценено, че скандалът е провокиран от страната на съседа с двамата братя. Така или иначе съдът наложил глоби по Указа за борба с дребното хулиганство и на петимата – всеки ще трябва да плати по 150 лв.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ