ИЗВЪНРЕДНО: Ивков наката ,,сините“ да изтръпнат, притеснен е за лиценза на Левски

иво ивков

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков, изпрати „сините“ на Летище София за подготовката им в Дубай, предава novsport.bg. Пред репортерите Ивков заяви, че „ако не се стигне до дадени договорености с държавата през месец януари, може да има проблем с лицензирането на клуба“. Той добави, че е доволен от избора на място за подготовка и от цялата работа на спортно-техническия щаб, който е „извлякъл максимума“, а също така разкри, че интерес към Андриан Краев в действителност има.

„Честита Нова година с пожелание за щастие. Благодаря на цялата синя общност за незабравимите мигове през 2022 година. Очаквам 2023 да е по-добро. Положението е и по-различно и не чак толкова. Отново ще имаме изключително тежки периоди около лицензирането, ако не постигнем договорености на дадени нива“, почна Иво Ивков.

„Изпратихме луда година, която изпитахме всичко. В спортно-технически аспект няма какво да кажа и да желая. Съобразявайки се с финансовите изисквания, треньорът извлече най-доброто. Подчертавам, че сумите около лагера нямаше да бъдат усвоени, ако не ги бях уредил само за подготовката. Видяхте миналогодишната такава как се отрази. Сумата няма да я споменавам, но сме осигурили всичко най-добро като условия. В Турция цените са сходни“.

„Тези средства нямаше да бъдат усвоени другояче освен за подготовка. Това се отплаща многократно. Надявам се да вървим към окончателно уреждане на отношенията с държавата. Освен че се справихме със старите належащи задължения, които можеха да унищожат клуба, изплатихме близо 4 милиона, а наваксахме и с възнагражденията на играчите. Хем е по-различно, хем не е на светлинни години спрямо преди“, продължи той.

„По отношение собствеността – към собственика може да се обърнете. Предстои да се преценяват оферти за играчи, но не ни задоволяват. Оферти към нас за Филип Кръстев не може да има, той не е наш играч. За Краев има интерес, но както виждате – той заминава. В момента мисли само за това как да се представи с Левски. Цялата ни отдаденост е за най-добрия Левски, това да постигнем“, завърши Ивков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ