Ужас в центъра на Русе! Тийнейджърка нападна възрастно семейство и започна да души баба инвалид!

полиция
αστυνομια-1-760x500

17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра на Русе. По думите им, тя е била в нетрезво състояние. Тийнеджърката е счупила прозореца, нахлула е в стаята и започнала да души 75-годишна жена, която е инвалид.

Антоанета и Лука още не могат да се съвземат от случилото се. Възрастната жена, която е трудноподвижна, разказа, че около 4 часа се събудила от блъскане по входната врата. Видяла, че е момиче и помислила, че има нужда от помощ и отворила.   „И като се изправи – силно лъха на алкохол. Върви зад мен и влиза и аз вече виждам, че не мога да се оправя и отворих на мъжа ми вратата и почнах да му викам моля ти се, звъни на полицията. Тя като чу полицията, тръгна оттук, ама значи като лъвица, като сърна прескочи оградата“, каза Антоанета Араклиева.

Съпругът веднага позвънил на тел. 112 и излязъл в края на улицата да чака полицаите. През това време обаче нападателката атакувала отново къщата – строшила стъклото на прозореца и нахлула в стаята.   „И ми вика: „Ще те убия“, и ме хвана за врата, тогава само викам: „Божичко“. Тя ме блъсна и аз паднах, всичко ми е убито, но най-вече душата“, каза жената пред БНТ.

„Като отидох да я видя, тя лежи. Помогнаха ми полицаите и я вдигнахме. Жена ми е в шок, аз също“, добави Лука Араклиев.   За щастие, Антоанета Аркалиева се е разминала само с натъртвания и синини по тялото. Възрастните хора си обясняват агресията на младата жена и с вероятна употреба на наркотици.

„Не съм виждала такива очи. Аз вече си отивам, но децата ни трябва да растат в здрава среда, да няма наркотици“, смята Араклиева.

Полицаите, които пристигнали на място, успели бързо да заловят нападателката в района. Проверката по случая продължава. В нея участва и инспектор от Детска педагогическа стая.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ