Непозната се приближи до само дете в магазин в Стара Загора, направи нещо невиждано

Магазин

Добър жест в Стара Загора предизвика много положителни емоции в мрежата. Непозната жена е платила сметка на дете в магазина. Случката е от 1 януари, съобщава Glasnews.bg.

Момчето не е могло да плати, тъй като служителите са имали проблем с ПОС-устройството. Въпросната жена обаче веднага реагирала и покрила сметката на детето.

Сега майката му я издирва в местна група не само за да й благодари, но и да възстанови сумата.

„Вчера (1 януари) една непозната за нас жена е платила сметката на детето ми в магазин „Жабките“, тъй като е имало проблем с пос- устройството и той не е успял да плати. В магазина всички ни познават и детето е казало, че ще прибяга за парички до вкъщи. Искам да благодаря на жената и да помоля, ако е в групата, да се свърже с мен. Искам лично да й благодаря и да и възстановя сумата“, написа Екатерина Иванова.

Въпреки малкия жест постът трогна стотици старозагорци и показва, че и малкото добро може да остави голям отпечатък.

„Такова нещо като прочетеш и те усмихва, и те радва, и ти оправя деня и някак оптимизмът надделява в тези сиви и проблемни дни“, отбелязва Сузана Д.

„Нека бъдем по добри! Предай нататък,за да продължим с доброто!“, допълва Гергана В.

„Сигурна съм, че жената няма да Ви се обади, но продължете доброто за някой нуждаещ се!“, смята Недялка Колева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ