Потресаващ екшън! Мъж избяга от полицията през балкона с въже от 6-ия етаж (ВИДЕО)

b010474ab59f82e519f05c90a68e12eb

Невиждан екшън се е разиграл в Оряхово, съобщава агенция BulNews. Случката е от около 17 часа вчера, в блок в кв. „Албания“, зад пожарната в крайдунавския град.

В социалната мрежа се завъртя видеоклип, качен от Димитър Димитров. На кадрите ясно се вижда, че мъж на средна възраст се спуска по въже от 6-ия етаж на блока, в който живее. Човекът, който според автора на клипа е Цецо Ненковия, умело се придържа с крака към всяка тераса, докато накрая успява да стигне до земята и побягва.

По непотвърдена информация, мъжът от видеото е откраднал „Ауди Q5“ от своя съгражданка и заплашвал бившия ѝ съпруг с нож. Бандитът тръгнал с джипа извън града, но в района на Люти дол автомобилът изгаснал поради липса на гориво. Така полицията го открила, а возилото е върнато на собственичката му.
Малко след това побеснелият мъж отишъл в казиното в Оряхово и отправил закана на управителката, че ще я заколи, тъй като му забранила да посещава игралната зала.

Поради множеството сигнали за неговите престъпни прояви вчера полицаи отишли в дома му да го търсят. Изплашен обаче, той бързо измислил план като от филма за Спайдърмен и пуснал през терасата си въже, с което да се отърве от ченгетата.

Веднага, след като бе качен клипът, под поста във фейсбук започнаха да валят разнородни коментари. Според някои „нинджата“ бяга, тъй като е хванат „на калъп“ с чужда жена и се е изплашил от юмруците на мъжа, чиято съпруга е бил натиснал за целувки. Други пък коментират, че първоначално са помислили, че иска да се самоубие, но това определено не е така, имайки предвид ловкостта, с която успява да слезе по въжето и да избяга.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ