Годишнина от смъртта: Алекс Сърчаджиева разплака всички с тези думи за Ласкин

сърчаджиева

Актрисата Александра Сърчаджиева все още не може да преживее внезапната загуба на любимия си Иван Ласкин. Навръх Богоявление (6 януари – б.а.) се навършват четири години от неговата смърт, а актрисата трогна мрежата с думите си.

Дъщерята на Пепа Николова призна за огромна болка и празнина, която времето не лекува. Сълзи текат по бузите на актрисата, а с нея, от съчувствие, плаче и половин България.

„Четири години, Иване! Много те обичам, просто нямаш представа колко много! Преди четири години, на този ден, за мен времето спря! И продължава да е спряло и продължава неистово да боли. И продължава да е смразяващо тихо. Толкова много ми липсваш, мило мое момче“, написа Сърчаджиева в социалните мрежи.

Иван Ласкин има голяма дъщеря – Люба, от брака му с актрисата Мирослава Гоговска, а от любовта му с Алекс Сърчаджиева се ражда София. На 28 декември 2018 г. е приет във Военномедицинска академия, държан е в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. Иван Ласкин умира в болницата на 6 януари 2019 г., на 48 години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ