Гърми страшен скандал: Авторът на „Хищна хиена“ скочи срещу Слави, Петра също се изказа

слави трифонов

Телевизията на Слави Трифонов омаскари, чрез ретро чалга парчето на Петра „Хищна хиена“ бившия началник на кабинета „Петков“ Лена Бориславова

Песента предизвика сериозен медиен отзвук, а с коментар се включи бившият мъж на певицата Петра, който е автор на парчето от края на 90-те.

„Слави-трифоновите хора пуснали „Песен за Лена“. Лее се волно. Това е моят легендарен текст на „Хищна хиена“ в изпълнение на певицата на народа Петра. Бях я писал в зората на чалгата.

Митко Пайнера вика тогаз: „Стефчо, на 50 маси на димитроградския пазар се слуша тази песен, избихме рибата“.

Петра подписа договор, аз получих петдесетина лева за автор на текста. С колеги от хасковския театър направихме и клип. Годината бе 1998. Авторски права ….айде, холан“, изригна Стефан Цирков срещу посегателството на неговия труд от зората на фолка, когато пишеше текстове на не една или две фолк гърли.

Певицата Петра, която от години живее с нов мъж в Кипър, сподели думите на бившия си. „100 варианта и нито едно в десятката“, е лаконичкият коментар на Петра, която стана популярна именно с тази песен „Хищна хиена“, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ