Вуйчото на арестувания полицай Денислав се жалва: Той е много добро дете, нужен е вкъщи

полицай денислав

Той е много добро дете, помага вкъщи и неговите баба и дядо са зависими от него в голяма степен. Това каза в съдебната зала вуйчото на задържания за трафик на мигранти 23-годишен полицай Денислав Борисов, предава „Марица“. Мъжът бе призован като свидетел по настояване на защитата, след изричното разрешение на съдията Николай Петров.

„В зимния период помага за паленето на печки, при придвижването на дядо си, защото е трудноподвижен. Баща му трябва да се грижи за общото благо на семейството и не може да го замести в това. Има по-малък брат, ученик. Денислав му помагаше на 100 %, когато не е на работа. Денислав говори английски добре и немски – много добре“, изтъкна вуйчото.

Той сподели още, че като ученик Денислав не е имал никакви проблеми. „Не е конфликтна личност. Не употребява алкохол, цигари и наркотици и други подобни неща. Има алергия, която лекува от малък – тя е от домашен прах, от полени и зеленина“, каза вуйчото и изтъкна още веднъж, че наистина Денислав е нужен вкъщи.

Прокурор Георги Коджаниколов изтъкна пред съдия Петров, че престъплението е от национално значение и застрашава националната сигурност.

Обжалването на взетата най-тежка мярка за неотклонение ще бъде на 12 януари, четвъртък, в Окръжния съд в града под тепетата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ