Страшен екшън! Изненада за стрелбата в Бургас, мишена на бандита Стойчо Камбаната се оказа…

Полиция, Крими

Страшен екшън отне покоя на Бургас. Стойчо Радев – Камбаната е рецидивистът, вдигнал на крак полицаите в града снощи, съобщава „Флагман“. Камбаната стрелял след бившата си жена – 41-годишна рускиня, която имала издадена ограничителна заповед заради тормоз от негова страна.

От полицията разпространиха подробности за инцидента късно снощи, който притесни живущите в най-оживената част на ж.к. „Лазур”. В сводката от пресцентъра на ОДМВР-Бургас не се съобщава, че на мястото са открити и иззети и сачми в резултат на произведена стрелба.

Сигналът е получен снощи около 19.10 ч. в Пето Районно управление – Бургас. Той бил за неизпълнение на заповед за незабавна защита, спрямо 41-годишната руска гражданка, живееща на ул. „Копривщица” № 27.

Рускинята заявила, че бившият й мъж – 43-годишият криминално проявен и осъждан Стойчо Радев – Камбаната от с. Оризаре, срещу когото има издадена незабавна заповед за защита от Бургаския районен съд, я причаквал в градинката срещу кооперацията. Тя го видяла и побързала да се прибере във входа на кооперацията, като затваряйки вратата, чула силен метален звук от удар по нея. Работата по случая от служители на Пето Районно управление –Бургас.

Стойчо Камбаната е познат герой от криминалните масиви в годините назад. През 2015 г. той бе привлечен за обвиняем за отвличането на 29-годишния Григор от Пазарджик.

В архивите на съда е и делото от 2010 година, когато Камбаната бе съден като част от бандата на Христо Иванов – Оризарския, приближен до Митьо Очите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ