Ексклузивно! Двама пострадали след стрелбата по Трето РПУ в София, стрелецът – известен на полицията

strelba

Двама души са пострадали вследствие на стрелбата по сградата на Трето РПУ в столицата. Това съобщиха за „Телеграф“ от Центъра за спешна помощ.

Единият от тях е полицай на 44-годишна възраст. Той е с нараняване в областта на лицето. Раната му е обработена на място и е отказал хоспитализацията.

Другият пострадал е мъж на 35 години. Има разкъсно-контузна рана на главата. Нараняванията са обработени от спешните медици, не се е наложило болнично лечение.

62-годишен мъж стреля с ловна карабина по полицейското управление във вторник сутринта. Сигналът е подаден в 7.44 часа. 5 минути след това на мястото е имало екипи на Спешна помощ.

По първоначални данни стрелецът е психично болен. По информация на „Телеграф“ срещу мъжа е подаден сигнал, че изработва самоделни взривни устройства в мазето си в жк. „Света Троица“, след което е бил обявен за общодържавно издирване.

Психичноболният потърсил отмъщение и стрелял по кабинета на водещия разследването срещу него полицай.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ