Смразяваща катастрофа потресе България: Бус се вряза в паркиран камион, било е страшно

камион

Микробус и ТИР са се блъснали на обхода на Враца. Пътният инцидент е станал около 13.30 часа, на пътя край язовира, малко след отбивката за Новите врачански гробища, до ТИР паркинга.

Софийски ТИР „Волво“, който пътувал към София, бил спрял за почивка. По неясни причини в задната част на камиона се врязал пътнически микробус.

По неофициална информация водачът на платформа с леки автомобили пътувал към Ботевград, когато дал ляв мигач, за да спре на ТИР паркинга. Шофьорът на бургаския микробус видял в последния момент предприетата маневра и тръгнал наляво, при което се забил с висока скорост в софийския камион.

На мястото е пристигнала линейка, пише „Булнюз“. Спешните медици са прегледали около 60-годишния шофьор на бургаския микробус. Той се е оплакал от болки в главата и гърдите, което наложило транспортирането му към Спешния център на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца. В момента мъжът преминава обстойни прегледи и предстои да му бъдат направени изследвания.

Вследствие на инцидента микробусът е размазан.. Щетите по камиона са по-незначителни. В момента на мястото има екип на „Пътна полиция“, който работи по документирането на случая и изяснява причините, довели до удара.
Заради произшествието движението в района е напълно блокирано.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ