Брутално зверство в Банско! Рецидивист пребива от бой и дрогира насила 17-г. момиче, издирват го

полиция

17-годишно момиче от Бяла Слатина бе открито от полицията в Банско в тежко психично състояние, бита и дрогирана, с цел да проституира, предава Struma. com.

Сигналът дошъл от известен местен хотел, където Миглена била заведена от криминалнопроявения, с множество присъди, Р. Славчев, от белослатинското село Търнак.

Пред служители на хотела момичето разказало, че е обект на насилие от страна на Славчев, който я държи против волята и, бие я и я дрогира. Незабавно е информирана полицията, огледът установил, че наистина в стаята им има наркотици, а Миглена не се чувства добре.

Тя разказала, че дошла доброволно, че Славчев и обещал да работят тук, но не спазил уговорката си и започнал да я бие жестоко и да я дрогира насила.

Славчев е избягал е и в момента полицията го издирва. Знае се, че има няколко присъди за кражби и грабежи. Непълнолетната Миглена е поставена под полицейска закрила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ