Напрежениe: Притискат шефовете на Левски заради Русия, феновете скочиха на ръководството

Наско Сираков

Фенове на Левски скочиха на ръководството на клуба по повод планираните три контроли с руски отбори в Дубай. В социалните мрежи запалянковци недоволстват, че по време на руската военна инвазия в Украйна „сините“ ще играят с клубове от страната агресор, предава Блиц Спорт.

Футболистите на Станимир Стоилов ще мерят сили със Спартак (Москва), Краснодар и Урал (Екатеринбург).

Решението на ръководството на Левски да играе с руснаци не се харесва на голяма част от феновете на „сините“. „Трибуна Левски“ направи и специално предаване по темата:

Запалянковци припомнят, че Левски отдавна се обяви в подкрепа на Украйна и каза „Не на войната“. В срещата на „сините“ с ЦСКА 1948 в Бистрица на 26 февруари 2022 г., спечелена от отбора на Станимир Стоилов с 2:0, футболистите на тима от „Герена“ излязоха със специален транспарант:

Сега феновете настояват ръководството да излезе с позиция и да обясни за решението да се играят контроли с руски отбори в Дубай. Другото неприятно за запалянковците на Левски е, че мачовете от подготовката в емирствата няма да имат телевизионно излъчване. Така ще бъде и с днешната първа проверка на „сините“ – срещу местния Ал Насър, която е от 16:30 часа българско време.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ