Страшно: Тежка диагноза срина Васил Найденов навръх празниците!

Васил Найденов

Меко казано кошмарни са били празниците за любимеца на България – големия Васил Найденов. Певецът е бил буквално сринат около Нова година, заради тежка диагноза и е хукнал по болници, въпреки че половината от лекарите са били в почивка.

Найденов сам споделя за проблема си и разказва, че не е искал да губи и минута време, която може да му струва прескъпо. Здравословните му проблеми от години са свързани с простатата, на която отдавна е претърпял дори операция. Смятал, че това ще е завинаги, но не би…

Покрай празниците нещата се влошили и Васко Кеца бил убеден, че не само има нова диагноза, но и тя е много сериозна. Той спешно потърсил за преглед и консултация своя стар приятел и лекар от ВМА – професор Илия Салтиров, който се отзовал веднага, пише kliuki.bg.

След направени поредица от прегледи и проби, Салтиров успял да убеди паникьосания Васил Найденов, че няма тежка диагноза, а просто трябва да пие лекарства и да следи препоръките му.

„Васко е много стриктен към здравето си, може би, защото това не е единствената му болежка. Той е на 72 години и изобщо не можем да го наречем стар, но все пак трябва да бъде бдителен“, коментират и близки до него източници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ