Елена на Бербатов ще се поболее от ревност! Силно притеснена за него, че някоя…(СНИМКИ)

Елена-Бербатов

Жената на Димитър Бербатов – Елена, се е вманиачила по тренировките и вае тяло и мускули като на фитнес звезда.

Фотографите на „Ретро“ я изловиха да поглъща хранителни добавки, а от усърдното блъскане в залата е оформила плочки на корема като на културистка.

На изваяната й фугура, покрита със скандално оскъдни дрешки, биха завидели и топ моделите от световния подиум. Причината за безмерната суета на Елена била дивата й ревност и паниката й някоя силиконка да не отмъкне прочутия й съпруг, особено след като Димитър трайно се настани със семейството си в Българи.

От няколко дни футболистът и жена му са в София и са се заели с ремонта на новото си жилище, което купиха и където Лили Иванова също е новодомка и ще им бъде съседка.

Папараците на изданието изловиха съпрузите да обядват и пазаруват в района на „Оборище“, но без двете им деца. Бяха засечени да хапват на самия тротоар в кокетно ресторантче.

Елена заложи само на домати и лимонада, докато Митко си хапна стабилно цяла пица и по всичко личи, че не внимава с калориите.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ