Гореща мълва: Диана Димитрова забила много богат бивш министър!?

Диана Димитрова

Диана Димитрова няма спирка. Тя е готова да легне с всеки мъж, стига да извлече някаква изгода от това, твърди „Уикенд“.

Сега е започнала да спи с адвоката си Антон Станков, който я представлява по казуса с побоя на Юлиан Вергов над нея. Двамата са неразделни от доста време, са забелязали очевидци.

Станков е на 57 г., което значи, че е с 25 години по-възрастен от Диана. Актрисата обаче всеки ден доказва, че си пада по по-големи от нея мъже, защото и Вергов, с когото е имала връзка преди побоя, е с 20 години по-възрастен от нея.

Адвокат Станков има интересна биография. От около 15 години той има успешна частна практика, а преди това е бил в политиката. Между 2001 и 2005 г. е бил министър на правосъдието в кабинета на Симеон Сакскуборгготски.

В последните 20 години юристът е спечелил доста пари и може да се каже, че е един от най-заможните адвокати у нас. Именно това най-вероятно е привлякло Димитрова, която сама си призна, че би изтърпяла всичко в името на кариерата си или някаква финансова изгода.

През 2017 г. Диана не предприема нищо след побоя, защото това щяло да значи край за нея като актриса. Изключително погрешно мислене, но човек като нея не може да мисли другояче, защото е свикнала да прави всичко, за да постига целите си. Дори това всичко да е тотално грешно от морална гледна точка.

Актрисата може би се надява, че Станков все още има някоя и друга връзка в политиката и може да я вкара в някоя партия, за да лапа и от там пари. Възможно е да се случи, но това съвсем ще настрои хората срещу нея.

Интересното е, че в случая с побоя повечето хора заеха страната на Вергов, а причината е, че Диана така и не каза защо я е пребил, което навява на мисълта, че крие нещо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ