Няма такова зверство! Баба получи инсулт, съсед я изнасили вместо да й помогне! Камера заснела…

domestic-violence

Камера, монтирана срещу крадци, разкри брутално изнасилване на възрастна жена в ломско село. Бабата била изпаднала в безсъзнание и дори не подозирала, че е жертва на сексуалните гаври на свой съсед, преди записът да е бил прегледан случайно, съобщава „Труд“. 77-годишната самотно живееща Р. Ц. от село Ковачица получила мозъчен удар в началото на август.

Два дни старицата лежала в безсъзнание на двора пред къщата, без никой да я забележи. На втория ден към полунощ съседът й Васил И. я видял, но вместо да й помогне, той се нахвърлил върху нея и я изнасилил. После я изоставил да лежи в несвяст на земята. Чак на другия ден по обед друг съсед съгледал припаднала Р. Ц. и тя била откарана в болницата в Лом.

За седмица лекарите я възстановили от инсулта и я изписали. След като се прибрала, бабата установила, че са й изчезнали 74 лева. Помолила свой познат младеж да провери камерата, монтирана преди време на къщата й за охрана. Момчето превъртяло назад записите и попаднало на ужасяващото видео със сексуални гаври с безпомощната старица.

Комшията Васил И. е задържан от полицаи от Районното управление в Лом.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ