Цяла България говори за 10-годишната шампионка по карате Анабел! Направи граждански арест в Бургас

дете

10-годишна ученичка от Бургас помогна за задържането на шофьор в нетрезво състояние. Случката се разиграва пред училището на Анабел Атанасова, предава НОВА.

“Този човек ми направи впечатление, защото залиташе и си държеше тубичка с алкохол. След което тръгна да кара”, разказва Анабел, която е шампионка по карате. Тя описва мъжът и автомобилът, в който той се качва, на баща си Така двама тръгват със своята кола, за да проследят действията на шофьора.

“Потеглихме и неизвестен за мен автомобил навлезе в насрешнпото движение и тръгна срещу нас. Спрях и започнах да подавам звуков сигнал с клаксона, защото щеше да ни блъсне. Спря на 2-3 см от нас. След като ни заобиколи тръгна срещу друга кола”, разказва Тихомир Атанасов.

Той слиза от колата, за да провери състоянието на шофьора. На въпрос дали е пил, водачът на автомобила отговаря” “Разбира се, че съм пил”, разказа още бащата на Анабел.

След като на място пристига и полиция пияният шофьор е тестван с дрегер, който отчита 2,78 промила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ