СКАНДАЛНО! Полицейски шеф помита нарочно с патрулка ромската кола в Бяла Слатина (ВИДЕО)

патрулка

Ексклузивно видео от катастрофата, при която директорът на районното управление в Бяла Слатина Деян Николовски помита кола в ромската махала в градчето, разпространи BulNews.

На кадрите ясно се вижда, че полицейският шеф блъска колата нарочно.

В МВР била получена информация за наркосделка в махалата. Шефът на районното изчакал от засада 20-годишния Ерик и за да го спре се врязал с патрулката в колата му.

При претърсване под седалката са намерени наркотици.

Шерифските методи на полицейския началник породиха сериозни дискусии сред обществеността.

След трагичния инцидент, при който двама униформени загинаха при полицейска засада в Бургас, всички автомобили на МВР бяха оборудвани с шипове, които се хвърлят пред преследвания и пукат гумите му, принуждавайки го да спре.

Подобна засада, която вече няколко пъти шефът на районното управление в Бяла Слатина предприема, застрашава живота и здравето както на униформените, така и на заподозрения и нарушава правата му по презумпцията за невинност, коментират юристи.

Изглежда обаче Деян Николовски не се интересува от това, нито от факта, че умишлено уврежда имущество на силовото министерство, платено от данъкоплатеца. Само за последния месец това е трета патрулна кола, потрошена по този начин.

И макар очевидното желание на директора да лови престъпници да е похвално, то методите му определено имат нужда от преосмисляне, преди да се стигне до инцидент със сериозни последици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ