Деси Цонева се закани люто на бившия си мъж: Ще ти отнема детето!

деси цонева

Деси Цонева е бясна на бившия си мъж, пише kliuki.bg.

Бившата репортерка е във война с екс съпруга си Янчо Таков заради сина им Янчо Таков, трети по ред във фамилията.

Брюнетката се закани да му отнеме родителските права над сина им. Причината е, че синът на бившия комунистически лидер не пуска наследника си зад граница. Баща му не подписва документите, за да може детето да излиза в чужбина, заедно с майка си и втория си татко Явор Стефанов, както и общата им щерка Бианка-Димана.

„Не дава на сина ми да излиза с нас в чужбина. Инати се. Не иска да го пуска и да следва във Виена дентална медицина. Въпреки че сина ни иска да става зъболекар. Ще направя всичко възможно, за да му отнема родителските права“, беснее Деси Цонева.

Тя и бившият й Янчо Таков се запознават на купон. Двете фамилии са известни и много скоро между тях пламва любовта. Женят се и се ражда сина им Янчо, като скоро след това се разделят.

Янчо Таков има нова жена до себе си и друго дете, също дъщеричка. Но продължава да „прави сечено“ на предишната си жена.

„Не проумявам защо бащата иска да осакати сина си и да му спъне бъдещето. Вероятно някаква злоба и завист го тресе, въпреки че има ново семейство“, недоумява щерката на покойния Димитър Цонев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ