Шокиращи разкрития за кървавия екшън с Цецо Нинджата, намушкал е известно лице

оряхово

Спомняте ли си Илиян и неговата абсурдна битка, която водеше повече от четири месеца да почете паметта на майка си, починала в Италия от коронавирус, но за българските институции водеща се жива.

Илиян, който не можеше да прибере тленните останки на майка си, защото жената се оказа покойник само пред НОИ? Абсурдната история предизвика вълна от съпричастност и заля социалните мрежи, а десетки българи протегнаха ръка на мъжа от Оряхово, за да погребе майка си, пише Glasnews.bg.

Тогава, преди 2 години, надеждата за Илиян се превърна в реалност. След 5 месеца ходене по мъките той успя да погребе своята майка тук, на родна зема, в град Мизия. Животът на младия мъж се преобърна – намери си работа и срещна прекрасна жена, за която миналия май се ожени.

Но… сега, две години по-късно, Илиян отново е пред изпитание. Преди 2 дни малко преди полунощ на телефон 112 е получен сигнал за скандал с побой в Оряхово между двама мъже. В разгара на скандала единият от тях нанесъл на другия порезна рана в областта на гърдите.

Побойникът, намушкал 43-годишен мъж, е 45-годишният Цецо Въжето от Оряхово, станал известен с бягството си от полицията от 6-ия етаж на жилищна сграда с въже.

Вече знаем и кой е намушканият 43-годишен мъж – оказа се Илиян. Раната е дълбока, стигнала е до ребрата.

Случката, накратко: Цецо, който наскоро открадна кола и заплаши жена, че ще я заколи, преди да се прави на въжеиграч, имал забрана от собственик на заведение в Оряхово да го посещава. Можем да се досетим защо. Само че на Цецо много му се посещавало въпросното заведение и той отново направил опит да влезе в него. В заведението случайно работи съпругата на Илиян, която помолила Цецо да напусне.

Скандалджията не се примирил с факта, че не го искат в заведението, и на другия ден пак отишъл да тормози жената. Тогава Илиян, който е бил там, се намесил и Цецо го намушкал с нож.

Илиян сподели, че има записи как Цецо Въжето и жена на име Айда Николова тормозят него и съпругата му вече месец. Мъжът се страхува за жена си. Според него Цецо, който беше задържан за 24 часа след поредното му престъпление, отново е на свобода и едва ли ще спре с тормоза.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ