Мрежата гърми! Най-голямото “геройство” на Киро е лъжа и то според самия него, това е диагноза

кирил петков

Признанието на бившия премиер Кирил Петков, че през цялото време от началото на войната сме подпомагали тайно Украйна с боеприпаси и гориво предизвика коментари и във Фейсбук.

Ето част от тях:

Явор Дачков, журналист:

Смешна статия в германския „Ди Велт“. Прилича на платена публикация от Кирил Петков, който е описан като герой от Третата Световна….В статията няма много факти, но се разбира, че „Лукойл“ е изнасял дизел за украинската армия. Прилича ми на пиарски ход от „Промяната“ след американския удар по тях чрез Нексо. Иначе сериозен журналист няма как да напише такъв бутафорен текст в известен вестник…..

Стефан Ташев, журналист

Клети Зайо, клети. За какво ви трябваше с Кирето да се правите на герои със задна дата? Сега всички се гаврят с вас и ви наричат лъжци за оръжието за Украйна. Царя на ПиЯра сте, думи нямам..Какъвто началника, такива и подчинените.

Борис Марков:

Рекламните интервюта в Ди Велт и Политико доказват по недвусмислен начин единствено, че Кирил Петков е лъжец.

Всичко е лъжа. Всяка дума, всяка негова теза, всяка инициатива, всичко е лъжа. Най-голямото му “геройство” е лъжа и то според самия него. Това е диагноза.

Първоизточникът на целия материал… интервю със самия лъжец.

Гениален ПР!

Общо взето това би трябвало да е и коментара на Корнелия Нинова по темата.

Двамата си се лъжат един друг изключително професионално.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ