Вежди Рашидов към ПП и ДБ за Nexo: Нещата заприличаха на – кой ми нацапа гащите

вежди рашидов

Искам да взема думата и да направя забележка на председателващия заседанието г-н Росен Желязков. Темата на дебата се измества. Нещата заприличаха на – кой ми нацапа гащите и все ГЕРБ са ги нацапали. Но гащите са си ваши, бе колеги. Имаше и един виц навремето. Един твърди, че не е убил човек, а просто си е белил ябълка и човекът минал покрай него, спънал се и паднал върху чекийката. И така 12 пъти.

Това заяви от парламентарната трибуна председателят на НС Вежди Рашидов по време на дебатите за създаването на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно дейността на NEXO.

„Тук говорим за политическа хигиена. Нагледах се на олигарси, които иксат да управляват. Прокопиев иска да управлява от години. Аз колко пъти съм му ял калая. Нека спрем с изместването на темата. Нека създадем комисия, която да установи нещата. Явно тази фирма има нещо нечисто. Да направим комисия и готово. Стига сме измествали темата. Всичко трябва да е публично и прозрачно в тази държава“, добави Рашидов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ