Бившият министър Заков побесня: Чаках 3 часа линейка. „Спешна“ ли е спешната помощ?!

драгомир заков

Бившият министър на отбраната Драгомир Заков е чакал 3 часа линейка за свой близък. Заков съобщи във Фейсбук, че е подавал няколко сигнала на тел. 112 и е бил призоваван да прояви търпение. И така 3 часа.

„В 10,52 ч. се обадих на 112 за линейка за спешен пациент с животозастрашаващо заболяване, висока температура и т.н. Абсолютна необходимост за интервенция в спешно отделение.

11,28 ч., след второ обаждане говорих със Спешна помощ и отговорът беше, че се търси екип.

В 13,15 ч. отново обаждане на 112, всички линии на ЦСМП са заети и обещание сигналът отново да бъде предаден. Препоръка да бъда търпелив (търпя, нищо ми няма, въпросът е търпи ли пациентът?).

В момента е 13,52 ч. – 3 часа след първото обаждане. Резултат няма!

“Спешна” ли е спешната помощ“, пита риторично бившият министър на отбраната Драгомир Заков.

Припомняме, че Заков бе начело на военните в правителството на Кирил Петков, но поради авторитета си на уважаван дипломат бе предложен да остане като министър на външните работи в проектокабинета „Габровски“ на ГЕРБ. В момента Драгомир Заков е на длъжност Посланик за специални поръчения в МВнР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ