Слави Трифонов наказа Годжи, постави му страшен ултиматум: Край! Не може така!

слави трифонов 1

Слави Трифонов спешно слага колегата си Георги Милчев – Годжи на диета. Дългия е вече е дал своите разпореждания до март музикантът от „Ку-ку бенд“ да свали 10 кила. Иначе ще го накаже, като го махне от екран.

„Няма да го пускаме! Хората гледат с очите и слушат с ушите, не може така“, предупредил Годжи шефът му. Факт е, че от известно време китаристът е качил поне 20 кила, а обяснението му е, че живее при майка си, която му готви постоянно и двете с жена му се надпреварват да го гледат, пише „България Днес“.

„Хубав човек лошо не задържа, но пък от много хубаво ей на това заприличах“, шегува се във видео самият Годжи. Освен че ще спре всичко мазно заради високото си кръвно, както и месото, което отново започна преди 10 години, Годжи ще се откаже и от алкохола, включително любимата му бира. Това обещал изпълнителят на „Жива рана“ на Слави, след като само преди дни бе заловен от полицаи да кара пил „съвсем малко“.

„Не съм бил мъртвопиян. Алкохолът в кръвта ми беше около половин промил, това е една бира“, казва Милчев. Според феновете му обаче дори и с този промил той не би трябвало да се качва на автомобила си. „Е, сега понеже алкохолът е калоричен, и него спирам. Ще съм нов човек за пролетта“, обещава Годжи.

От няколко години той се премести да живее окончателно във Враца, където живее с младата си жена Надежда и дъщеря им Цвета, кръстена на майка му. Семейството се отказа да живее в София и предпочете да отглежда детето си в малкия град с майката на Годжи. Жената много помага и на двамата, като гледа внучка си, а музикантът пътува всеки ден до телевизията на Слави Трифонов, в която продължава да работи.

„Ще те скрием от екран, ако не отслабнеш, няма да си играем вече с теб“, шегуват се колегите на Годжи, които са по-слаби от него, но не и по-талантливи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ