Зрелищна полицейска акция в Югозапада! Разбиха супермодерна фабрика за контрабандни цигари

police2

Супермодерна фабрика за контрабандни цигари удариха криминалистите от Дупница и Пловдив в района на Сапарева баня вчера сутринта. Около 4 часа топ полицаите влезли в сграда, намираща се на територията на бившето военно поделение и ахнали от изненада. Вътре имало оборудване последен писък на модата, а всичко било скрито от човешкото око в хангарите за самолети.

Сградата била обзаведена като петзвезден хотел като плочките стрували хиляди левове. Била на три етажа, а производството е било роботизирано. Съвсем малка част от дейността на завода се извършвала ръчно. В хода на акцията е открито голямо количество безакцизен нарязан тютюн. Имало и готова продукция за продаване.

Предполага се, че собственикът на завода е от Пловдив и е притежавал и разбитата преди известно време фабрика за тютюневи изделия в града.

Не се знае кой точно е стопанин на сградата, тъй като тя и мястото са продавани и препродавани многократно на парчета. Последната продажба била преди година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ