Обичаната актриса Албена Михова изрева, отвратена от колегите си: Лицемери! (СНИМКА)

албена михова

Всички знаем чаровницата на театъра Албена Михова, която винаги е усмихната, ведра и позитивна. Е, това обаче също е до време и си има граници. Преди часове, снощи, слънчевата актриса се показа такава, каквато не сме я виждали досега – огорчена, наранена и обидена. А причината са нейни псевдо приятели, повечето от които колеги.

Албена пусна странна снимка с многозначителен текст късно вечерта в профила си. Казваме, че снимката е странна, както сами ще видите, заради нелепия грим по очите на Михова. Нарочно ли го е направила, за да стои като гротеска, не знаем, но лицето й е пред вас.

Над фотото си, тя написа, че само преди няколко седмици, в старата година, е имала много повече „приятели“, отколкото в тази. И сега само познати или напълно непознати хора от мрежата се интересуват как е, жива ли е, здрава ли е…

Албена показа, че е наранена от отношението към нея на хора, които доскоро е приемала за близки, но заяви, че е боец и ще продължи напред.

Разбира се, след поста й, започнаха да се изреждат редица подкрепящи коментари, сред които се забелязаха и тези на Мариана Попова, Тони Димитрова и други.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ