„Промяната“ прочете присъдата на БСП. Постави скандални условия за лидерска среща

иван христанов

„Продължаваме промяната” прочете присъдата на БСП и постави нови условия за лидерска среща.

„Този тип разговори вече закъсняха. Опитваме се да ги създадем от три месеца и виждаме доста безплодно отношение от партиите, с които трябва да разговаряме. Все пак искаме да разговаряме с БСП, най-вероятно ще го направим съвместно с ДБ“, каза депутатът от ПП Иван Христанов пред БНТ относно разговорите за правителство с третия мандат.

„Бойко Борисов едва ли ще присъства на срещата, той ще изпрати преторианската си гвардия. Ако дойде на тези разговори, ще бъде интересно“, допълни той.

Депутатът от ПП категорично заяви, че партията няма да подкрепи правителство на БСП.

„Ние не виждаме политическа воля изобщо да има правителство. През цялото време всички политически играчи се опитват да избягат отговорност и откровено я прехвърлят към нас“, каза още Христанов.

ПП време в кръгова отбрана за аферата Nexo. Христанов нарече разследването „политически шантаж”. „Нашите политически партии и прокуратура нямат желание да разследват. Те раздадоха присъдите още преди да е започнала работата”, каза депутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ