Стефан Янев посочи най-големия проблем пред българите: В името на България трябва да стане това

стефан янев

Ще продължа това, което спомена лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ – диалогът е необходим. Това е смисълът на нашето присъствие в Народното събрание, което трябва да решава проблемите в интерес на българските граждани. Това заяви Стефан Янев, председател на „Български възход“, по време на лидерската среща.

„Искам да изкажа задоволството си, че наричаме тази среща лидерска, защото лидерите са тези, които намират решения в трудни ситуации и носят отговорност. Приветствам присъстващите, които могат да загърбят егото си в името на България.

Без диалог не можем да предложим решения, които са необходими.

Едно от тях е съставянето на правителство.

Кризите, завързани в Гордиев възел, трябва да бъдат разсечени“, посочи Стефан Янев. И продължи:

„За много български домакинства инфлацията е сериозен проблем. Заставайки пред съда на българския избирател, ние нямаме аргументи пред хората. Трябва да намерим аргументи, да говорим за приоритети и за търсене на решения. Нашите нюанси за приоритетите, които изброихте, могат да бъдат обсъждани и да се търси пресечна точка. От името на „Български възход“ поздравявам всички присъсстващи и казвам, че това е правилният подход – диалог, диалог, диалог“, заключи Стефан Янев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ