Легенда на Левски: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ще закъсаме сериозно

филип кръстев

Легендата на Левски Стефан Аладжов заяви, че се надява Филип Кръстев да остане в клуба. Той коментира и отменените контроли с руските отбори в Дубай.

„Съгласен съм с ръководството. Ще намерят други противници за тези дати. Виждате какво е отношението към Русия на повечето места по света. Руснаците ги режат отвсякъде. Аз също съм за Украйна в тази война. За мен постъпиха правилно с отмяната на контролите“, заяви пред „Мач Телеграф“ футболистът с най-много мачове в историята на Левски. Той коментира и селекцията на тима.

„Ако имат финансови възможности, да взимат още футболисти. Хубаво е да имаме още конкуренция във всички линии. Всички отбори взимат нови, трябва да взимаме и ние. Особено ЦСКА 1948 се скъсват да взимат. Но може би е нормално. Имат си пари – взимат. Радвам се за Кристиан Димитров. Мисля, че е добър футболист, а на неговия пост имаме нужда от алтернатива. Особено ако продадем Сонко Сундберг. Що се отнася до Асен Чандъров, той е длъжен, ако трябва да надскочи себе си, за да замени пълноценно Георги Миланов.

Със сигурност ще му е трудно. Очаквам най-много от Рикардиньо, тъй като имахме проблеми с вкарването на головете през есента. Колко успешна ще е тази селекция, ще се каже към края на сезона. Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ако това стане, ще закъсаме сериозно“, добави още легендарният ляв бек.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ