Подмолни номера: Известен водещ мъти водата на Цветанка Ризова

цветанка ризова

„Семейни войни” занапред ще свалят рейтинга на следобедните новини на Би Ти Ви и предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице”. От Нова тв върнаха шоуто в ефира си с нов сезон и нов начален час. То вече върви от пет следобед, за да обира зрителите, на които им е писнало от тежки теми в родния ефир.

Куиз шоуто, което не се печели със знания, а с налучкване какво си мислят 100 непознати за участниците българи, беше извън борда през миналия тв сезон, но от Нова решиха да му дадат шанс да блесне отново. Заради другото куиз шоу в програмата – „Голямото преследване” с Ники Кънчев, се наложи да се търси нов начален час за „Семейни войни”. От телевизията проявиха въображение. Вместо да го бутнат да гърба на друго забавно шоу, излъчвано от конкурентите от Би Ти Ви, те решиха да направят точно обратното. Сложиха веселото предаване на гърба на Цветанка Ризова и следобедните новини от 5 часа.

„Семейни войни” търпи много критики като шоу, в което участниците няма как да блеснат с качества и интелект. В същото време обаче предаването има и много поддръжници. Това са хората, които включват телевизорите като фон за други свои дейности, или просто искат да се разтоварят с неангажиращи програми. Те със сигурност не се радват на криминалните хроники в новините, нито на информацията за политически кризи или войни, а Цветанка Ризова едва ли им е интересна. Именно на тях залага Нова тв, предлагайки алтернатива на сериозните теми при конкурентите от Би Ти Ви.

За шоуто не са предвидени никакви промени. То си остава същото, както досега, запазвайки и регламента, и водещия си Цветомир Иванов. Предаването е изкарало цели 17 сезона в ефира на Нова тв. Тръгва за първи път през 2002-а с водещ Дидо Мачев. Свалено е от програмата три години по-късно, а се завръща през 2016-а с Цветомир Иванов. Началният час на излъчване беше 6 вечерта. Миналата есен телевизията го смени с „Голямото преследване”, което трябва да се конкурира със „Стани богат” по Би Ти Ви. Явно обаче е взето решение да се търси място в програмата и за двете предавания, а решението е било „Семейни войни” да „подгрее” Ники Кънчев, минавайки в 17 часа. Предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице” е „по-младо”. То се излъчва по Би Ти Ви от 2012 г. насам, припомня Хотарена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ