Лили Иванова побесня заради тайни свързани с нея! Примата ни нанесе тежък удар на…

Лили Иванова

Лили Иванова е уволнила портиера на новата луксозна кооперация, в която купи последния си апартамент, твърди „Телеграф“. Естрадната прима е била бясна, като разбрала, че възрастния човечец е издал тайните около жилището й. Затова се ожалила на шефа на строителната фирма и му заявила в прав текст, че трябва да назначи нов пазач, който да бъде инструктиран да не раздухва новините около нея.

Изглежда бизнесменът се е вслушал в думите на певицата, тъй като тези дни на входа на сградата посрещна нов портиер. Щом чуе обаче ключовите думи „Лили Иванова“, той бяга като дявол от тамян. „Не мога да коментирам нищо“, мълви белокосият мъж и бързо търси място, където да се скрие.

Освен пазача кооперацията вече има своя първи обитател. На първото място на паркинга пред нея бе забелязано чисто ново лъскаво „Рено Меган“, което след проверка се оказва собственост на известен български доктор орнитолог. Жилището на 79-годишната Лили Иванова също не се води директно на нейно име, а на фирмата й, чрез която осъществпва концертната и звукозаписната си дейсност – ЛИ 1 ЕООД. Имотът се намира на последния шести етаж, а неин комшия е не кой да е, а футболистът Димитър Бербатов. Той притежава два апартамента – единият е точно до този на певицата, а другият е на долния етаж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ