БЕЗЧИНСТВО! Роми атакуват наред във Врачанско, превзели са цяло село. Нямат страх от никого

e21493b37f2d9397a9bfe402f2b8c94e

Роми вилнеят във врачанското село Краводер, твърди регионалният сайт bulnews.bg.

Жител на селото показва две видеа, на които се вижда как трима млади мъже се опитват да влязат в частен имот, собственост на негов близък приятел.

Случаят от вечерта на 19 януари. На кадрите се вижда как трима роми, с инициали А., Б. и И., обикалят и оглеждат къщата, като малко след това успяват да отворят портата към имота и единият влиза в двора.

Камерите за наблюдение, които са поставени, заснемат целия опит на ромите да атакуват необитаемата къща и при влизането на единия в двора поставената фотоклетка светва и той, може би изплашен, излиза.

Според подателя на сигнала, жителите на Краводер редовно се оплакват от набези, извършени от роми, които живеят в селото. Хората са вдигнали ръце от ромите, превзели населеното място и не знаят към кого да се обърнат, тъй като по техни думи, кметът Илия Перчинков не взема отношение по случаите.

Местните твърдят, че ромите редовно вършат работа безплатно на селския първенец, който от своя страна си затваря очите за действията им и така те се чувстват безнаказани и свободни да правят каквото си искат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ