От ДеБъ скочиха на Радев: Ще носи вина за Шенген, Еврозоната и ПВУ. Служебното правителство е слабо

мартин димитров

Всяко следващо служебно правителство на Радев е по-слабо от предишното и не знам дали си дава сметка, но той вече носи отговорност за Шенген, Еврозоната и ПВУ. Той поиска да управлява и затова носи цялата отговорност. Това каза пред NOVA NEWS депутатът от „Демократична България“ Мартин Димитров.

„Трябва сериозно да бъдат проведени разговорите между ПП и ДБ за съвместно явяване с отворен формат. Даването на мандата на БСП имаше целен ефект от страна на президента, те имаха най-малък шанс за съставяне на правителство. Целта беше той да продължи да управлява и да има предсрочни избори. България в момента е в безпътица. Президентската република е изключително опасна, ще създаде нови проблеми“, коментира той.

По думите му са се очертали два пътя – програмно правителство на ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият – ДБ и ПП.

„Овладяването на инфлацията трябва да е национална цел. Всеки, който оперира с данъчно-акцизен склад с горива трябва да обявява свободните капацитети, а пряк ефект от това е намаляване на цените“, обясни Димитров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ